Yarışmalar

Serinhisar Belediyesi Kurumsal Logo Tasarım Yarışması

Yarışma Amacı:

Serinhisar Belediye’si 6360 Sayılı Büyükşehir kanununa istinaden belde ve köylerin birleşmesi sonucu, mevcut logosu, ilçemizin köklü geçmişini ve sosyal, kültürel ve coğrafi özelliklerini yansıtamayan çağımıza ayak uyduramayan eski bir logo haline geldi. Mevcut logonun dijital ortamda vektörel çizim halinin bulunmaması ve çağımız standartlarından uzak olması yeni bir logoya ihtiyaç duyulmasını sağlayan başlıca nedenlerdendir. Serinhisar Belediyesi son 1 yılda başlatmış olduğu modern hizmet atağını kurumsal imajıyla da sürdürmeyi amaçlamaktadır. Bu sebeple Serinhisar Belediyesi’nin kurumsallaşma çalışmalarının simgesi olacak logo’nun bütün ilçe sınırlarını kapsayacak şekilde tasarımıyla birlikte kurumsal kimliğe de ihtiyaç duyulmuştur

Yarışma Takvimi:

• Yarışma İlan Tarihi: 28 Nisan 2015
  • Son Teslim Tarihi: 22 Mayıs 2015 Cuma
  • Seçici Kurul Değerlendirme Tarihi: 25-28 Mayıs 2015
  • Belediye Meclisi Oylaması ve Sonuç İlan Tarihi: Haziran Ayı Serinhisar Belediyesi Meclis Toplantısı (Haziran Ayının İlk Haftası)
  • Ödül Tören Tarihi: 10.06.2015

Yarışma Jürisi:

• Aydın CANBELDEK Serinhisar Belediye Başkan Yardımcısı
  • Ramazan KABUKÇU Serinhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü
  • Mehmet SELÇUK Serinhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü
  • Mustafa ÖZHANOĞLU Bilişim Teknolojileri Öğretmeni H. GÖKÇETİN Ç.P.L
  • Zeynep ULAŞ Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Y.Y.E İ.Ö.O
  • İbrahim GEBEŞ SEKÜAD Başkan Yardımcısı
  • Alim AYDURAN Yatağan Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı

Katılım Koşulları:

• Yarışma, herkese açıktır.
  • Serinhisar Belediyesi personeli, Belediye Meclis Üyeleri, seçici kurul ve seçici kurulun birinci derece yakınları bu yarışmaya katılamaz.
  • Her katılımcı en fazla iki adet çalışmayla yarışmaya katılabilir.
  • Yarışmaya sunulan çalışmaların; özgün olup, daha önce başka yarışmalara katılmamış, başka hiçbir yerde ve hiçbir gerekçe ile yayımlanmamış olmaları, ayrıca diğer kurum ve kuruluş logolarını çağrıştırmamaları gerekmektedir.
  • Yarışmaya katılanlar çalışmaların kendilerine ait olduğunu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılırlar.
  • Seçici kurul tarafından, kopya olduğu anlaşılan çalışmalar yarışma dışı kalacak, ödül verilmeyecek, verilmiş ise ödül sahibi ödülü iade edecek ve bu durumda idarenin yeni bir logo seçme imkanı peşinen kabul edilecektir.

Katılım Şekli ve Adresi:

• Yarışmaya katılmak isteyenler, çalışmalarını 22 Mayıs 2015 Cuma günü Saat: 17:00’a kadar Serinhisar Belediyesi adresine, elden teslim etmeli ya da o tarihte aşağıdaki adrese ulaşmak koşuluyla posta ya da kargoya vermelidirler.
  • Adres: Orta Mah. Cuma Suyu Sok. No:37 Serinhisar /DENİZLİ

Ödüller:

• 1.lik Ödülü  2.500 TL NET

ÇEŞİTLİ HÜKÜMLER:

Yarışmaya katılacaklar Serinhisar Belediyesi Kurumsal logo şartnamesinde belirtilen şartlara uyarak logo çalışmalarını yapmaları gerekmektedir.Serinhisar Belediyesi Kurumsal Logo tasarım yarışması şartnamesini http://.serinhisar.bel.tr adresinden görülebilir.