ZAFER BAYRAMI KUTLANDI ve KURBAN BAYRAMI, BAYRAMLAŞMASI YAPILDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıldönümü ilçemizde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Serinhisar Atatürk Ortokulunda, Atatürk Anıtına Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan ve Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş’ ın çelenk sunumu ile başlayan törende, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçe Jandarma Komutanı Şevket Kalkan'ın "Ulu Önder Atatürk" adlı konuşma metnini seslendirmesinin ardından tebrikler kabul edilerek 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı ve program Kurban Bayramı Bayramlaşma töreni için Şehit Ahmet Kabukçu Parkı önünde geçildi.

Kurban Bayramı nedeniyle Bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramlaşmaya İlçe Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ve İlçe Jandarma Komutanı Şevket Kalkan öncülüğünde siyasi partilerin temsilcileri, kurum müdürleri, oda başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmanın ardından Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, İlçe Jandarma Komutanı Şevket Kalkan ve İlçe Emniyet Amir V. Selim Vural Şehit Ailelerine ziyaretler yapıldı.

Ziyaretler sonrası İlçe Jandarma Komutanlığına gidilerek oradaki komutan ve askerlerin bayramı kutlanarak program sona erdi.

30.08.2017 17:30