19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Serinhisar'da Serinhisarlı gaziler ile birlikte 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı. Atatürk İlköğretim Okulunda yapılan törene; Serinhisar Kayamakamı Hakan ALKAN, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet KOBAŞ, Serinhisar İlçe Jandarma Komutanı, Serinhisar İlçe Emniyet Müdürü, Serinhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü, Serinhisar Halk Eğitimi Müdürü, Serinhisar Tapu Müdürü, İdari Amirler, Mahalle muhtarları, Serinhisarlı gaziler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Atatürk büstüne çelenk koyma töreni ile başlayan etkinlikte saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Serinhisar İlçe Jandarma Komutanı tören konuşması yaptı. Atatürk İlköğretim okulundaki törenin ardından Serinhisar gazileri ile birlikte Meydan Kafeteryada tekrar bir araya gelindi.

19.09.2017 13:09