HALK GÜNÜ TOPLANTILARI AKSATILMADAN DEVAM EDİYOR

Halk günleri kapsamında her ay düzenli olarak yapılan halk günü toplantısı bu ay Şair Eşref Mahallesinde gerçekleştirildi.
Halk günü toplantısına Serinhisar Kaymakamı Hakan ALKAN ve Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet KOBAŞ öncülünde Serinhisar İlçe Jandarma komutanı vekili, Serinhisar İlçe Emniyet Amirliği Yeni Müdürü Mehmet Uğur Berrak, Serinhisar İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun, Serinhisar ilçe milli eğitim müdürü, Serinhisar tapu müdürü, daire amirleri, mahalle muhtarları ve Şair Eşref mahallesi halkı katıldı. Toplantıda ilçemize ve mahallelerimize dair dilek, şikayet ve istekler konuşuldu, karşılıklı bilgilendirmeler yapıldı.
Toplantı sonrasında, Şair Eşref Mahallesi Muhtarı Firdevs ÖZKAN tarafından toplantıya katılanlara keşkek ve aşure ikram edildi.

02.10.2017 16:53