BAŞKANDAN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet KOBAŞ, Serinhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni tayin olan Mehmet Uğur BERRAK'ı makamında ziyaret etti. Başkan, yeni ilçe emniyet müdürüne, hem yeni binalarının hem de yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Yeni Emniyet Müdürü Mehmet Uğur BERRAK, Belediye başkanını, Serinhisar İlçe Emniyet Amirliğinin 03.08.2017 tarihinde tamamlanarak hizmete açılan yeni binasında ağırladı. Serinhisar'daki görevine 22.09.2017 tarihinde başlayan yeni emniyet müdürü, "daha önce Aydın'ın Söke ilçesinde görev yaptığını bundan sonda da Serinhisar için gayret göstereceğini söyledi."
Başkan Mehmet KOBAŞ ve İlçe Emniyet müdürü M.Uğur BERRAK, belediye ve emniyet amirliğinin koordineli şekilde çalışarak ilçenin huzurunun ve güvenliğinin en iyi şekilde sağlanacağını belirttiler.

02.10.2017 16:56