AYAZ MAHALLEMİZDE GÜVENLİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ayaz Mahallemizin ev sahipliğinde yapılan her ay gerçekleştirilen Güvenlik Toplantısına İlçe Kaymakamız Hakan Alkan, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, İlçe Jandarma Komutanı V.K. Özgür Dağdelen, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Uğur BERRAK, Kamu Kurum amirleri ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.
Toplantıda mahalle sakinleri ve muhtarlar güvenlik konusunda ihtiyaç ve sorunlarını dile getirdi ve bu sorunlar için çözüm yolları hakkında Kurum Amirleriyle karşılıklı olarak istişare yapıldı.
Vatandaşlarımızın mahalle, sokak ve çevrelerinde şüpheli gördükleri gelip gidenleri, suç teşkil edebilecek şeyleri ve kişileri, şüpheli kişi ve araçları bilmeli ve güvenlik güçlerine haber vermelidir.
Vatandaşlarımızın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve Emniyet Güçlerine teşekkür ederek, bu tarz toplantıların verimli olduğunu belirttiler ve toplantı sonunda Ayaz Mahalle sakinlerinin hazırladıkları Aşure Hayrı yapıldı.
Yapılan toplantının her ay düzenli bir şekilde farklı mahallelerimizde düzenleneceğini söylendi.
Farklı yerlerde toplanmanın ve vatandaşlarla istişare etmenin olumlu sonuçlar verildiği belirtildi.

05.10.2017 10:03