SAĞLIK İÇİN HAREKET EDİN

Serinhisar Devlet Hastanesi ile Serinhisar Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen "Sağlık için Hareket Edin" sloganı ile geleneksel hale getirilmesi planlanan "Serinhisar Bisiklet Turu Şenliğinin ilki cuma günü gerçekleştirildi.

Serinhisar Devlet Hastanesi Müdürü Mevlüt Yapar'ın koordinatörlüğünde Serinhisar Devlet hastanesinden başlayan etkinlik, şehir içi bisiklet turunun ardından hastane bahçesinde aşure ikramı ile devam etti.

Etkinliğe Serinhisar Kaymakamı Hakan ALKAN, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet KOBAŞ, Serinhisar Emniyet Müdürü M. Uğur Berrak, Serinhisar İlçe Jandarma Komutanı Şevket KALKAN, Serinhisar Milli Eğitim müdürü Ramazan KABUKÇU, Serinhisar Bilişim ve Gelişim Derneği Başkanı Emine KOBAŞ, ilçe daire amirleri, mahalle muhtarları, hastane personelleri, öğretmenler, öğrenciler ve Serinhisar halkı katıldı. Şenlikte yapılan çekilişler ile katılımcılar arasından 15 talihliye bisiklet hediye edildi.

09.10.2017 10:25