SERİNHİSAR İLÇE MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Serinhisar İlçe Müftülük Hizmet binasının temeli atıldı.
Törene Serinhisar Kaymakamlığı Vekili yapan Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, İl Müftüsü Mehmet Aşık, İl Müftü yardımcıları Mehmet Yıgın – Talat Özmet, çameli Müftüsü Bayram Danacı, İlçe belediye Başkanı Mehmet Kobaş, İlçe Müftüsü Ramazan Çoşkun ve diğer kurum amirleri ile vatadaşlarımızın katıldığı İlçe Müftülüğü Hizmet Binası Temel Atma Töreni gerçekleştirildi.
Törende konuşma yapan İl Müftüsü Mehmet Aşık, Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ve İlçe Müftüsü Ramazan Çoşkun’un İlçe Müftülük Binası tamamlanması için gereken yardımların yapılacaklarını söylediler.
İlçeye hizmet verecek olan kamu kurumlarının inşaatlarının yavaş yavaş yükselmeye başladığını söyleyen İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, “İnşaatların biran önce tamamlanarak hizmete başlaması ve tamamlanması için elimizden gelen yardımları yapacağız” dedi.
İlçe Müftüsü Ramazan Çoşkun’da Müftülük binasının inşaatının başlaması ve hizmete girmesiyle birlikte büyük bir eksikliğin giderileceğini kaydederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Müftü Yardımcısının dualarıyla gerçekleşen temel atma töreni sonrası Aşure ikramı yapılarak son buldu.

12.10.2017 14:17