23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemiz Hükümet Konağı ve Belediye binası önünde Denizli Vali yardımcısı Ali Cergibozan, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, İlçe Jandarma Komutanı Şevket Kalkan,İlçe Milli Eğitim Md. Ramazan Kabukçu, diğer daire Amirleri ve Siyasi Kuruluş temsilcileri, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.
Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ve Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan etkinlikler, öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları, şiirler ve özlü sözlerin okunması, dans ve müzik gösterileri ile etkinlikler devam etti.
Çocuklar arasında Okulların düzenledikleri tiyatro, halk oyunları, çeşitli oyun ve spor yarışmaları tamamlanarak sona erdi.

23.04.2018 10:38