İLÇEMİZDE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 95. YIL DÖNÜMÜ COŞKU İLE KUTLANDI

Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümü, Kaymakamımız Sn. Oğuz Şenlik, Belediye Başkan Vekili İbrahim Ethem Karaken, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, şehit yakınları, gazilerimiz, öğrenciler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla kutlamalar başladı.

İlçe Kaymakamı Oğuz Şenlik ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Ethem Karaken tören alanındaki öğrencilerin ve vatandaşlarımızın bayramını kutladılar. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakamımız Oğuz Şenlik yaptı. Program okunan şiirler ve halk oyunları, karate gösterileri ile devam etti. Halkın büyük ilgi gösterdiği tören öğrencilerin yaptığı resmigeçit ile sona erdi.

29.10.2018 11:08